Advertisement

Португалія Німеччина - E Gc Rrygecabm : У другому таймі у ворота португалії поцілили робін госенс та кай хаверц.

Португалія Німеччина - E Gc Rrygecabm : У другому таймі у ворота португалії поцілили робін госенс та кай хаверц.. Дивіться відео голів на football24.ua. Німецька збірна здобула першу перемогу на турнірі. Кріштіану роналду знову забив, але це не допомогло його команді, яка пропустила чотири мʼячі від. Німеччина і португалія ділять друге і третє місце в групі f, у команд по три очки. Сьогодні другий тур відбувається у так званій групі смерті.

Гра португалії з німеччиною відбулася у мюнхені. Португалія і німеччина влаштували перестрілку з двома автоголами. Кріштіану роналду знову забив, але це не допомогло його команді, яка пропустила чотири мʼячі від. Німеччина активніше розпочала матч, проте першим вдалося забити португальцям. Перемогу німцям принесли голи кая хаверца і робіна госенса.

0csfbq6nxyg Am
0csfbq6nxyg Am from i.obozrevatel.com
У заключному турі португальці зустрінуться з францією, а німеччина зіграє з угорщиною. Руй патрісіу, семеду, рубен діаш, пепе, геррейрк, данілу перейра, вільям. Гра португалії з німеччиною відбулася у мюнхені. У другому таймі у ворота португалії поцілили робін госенс та кай хаверц. Португалія і німеччина влаштували перестрілку з двома автоголами. Руй патрісіу, семеду, пепе, рубен діаш, геррейро, бернарду сілва, данилу, бруну фернандеш, карвалью, діогу жота, роналду. Португалія та німеччина провели гру 19 червня 2021. Німецька збірна здобула першу перемогу на турнірі.

Німеччина набрала три очки © uefa.com.

Німеччина і португалія ділять друге і третє місце в групі f, у команд по три очки. Німеччина перемогла португалію, набрала 3 очка та вийшла на друге місце у групі f. Португалія зіграє з німеччиною в рамках другого туру. Сьогодні другий тур відбувається у так званій групі смерті. Португалія та німеччина провели гру 19 червня 2021. Португалія і німеччина влаштували перестрілку з двома автоголами. Гра португалії з німеччиною відбулася у мюнхені. Руй патрісіу, семеду, пепе, рубен діаш, геррейро, бернарду сілва, данилу, бруну фернандеш, карвалью, діогу жота, роналду. Кімміх з правого флангу виконував подачу на визначилися стартові склади команд. Німецька збірна здобула першу перемогу на турнірі. У заключному турі португальці зустрінуться з францією, а німеччина зіграє з угорщиною. Нойєр, гінтер, рюдігер, хуммельс (джан 62), кімміх, кроос, гюндоган (зюле 73). Німеччина набрала три очки © uefa.com.

Кріштіану роналду знову забив, але це не допомогло його команді, яка пропустила чотири мʼячі від. Кімміх з правого флангу виконував подачу на визначилися стартові склади команд. Дивіться відео голів на football24.ua. Німеччина набрала три очки © uefa.com. Португалія та німеччина провели гру 19 червня 2021.

Dhj3ha Wcmsl5m
Dhj3ha Wcmsl5m from i.obozrevatel.com
Сьогодні другий тур відбувається у так званій групі смерті. Німеччина перемогла португалію, набрала 3 очка та вийшла на друге місце у групі f. У заключному турі португальці зустрінуться з францією, а німеччина зіграє з угорщиною. Гра португалії з німеччиною відбулася у мюнхені. Німеччина активніше розпочала матч, проте першим вдалося забити португальцям. Порівнюйте сотні цін на авіаквитки від найбільших авіакомпаній і туристичних агенцій. Нойєр, гінтер, рюдігер, хуммельс (джан 62), кімміх, кроос, гюндоган (зюле 73). Перемогу німцям принесли голи кая хаверца і робіна госенса.

Руй патрісіу, семеду, пепе, рубен діаш, геррейро, бернарду сілва, данилу, бруну фернандеш, карвалью, діогу жота, роналду.

Сьогодні другий тур відбувається у так званій групі смерті. Перемогу німцям принесли голи кая хаверца і робіна госенса. Нойєр, гінтер, рюдігер, хуммельс (джан 62), кімміх, кроос, гюндоган (зюле 73). Гра португалії з німеччиною відбулася у мюнхені. Кріштіану роналду знову забив, але це не допомогло його команді, яка пропустила чотири мʼячі від. Руй патрісіу, семеду, пепе, рубен діаш, геррейро, бернарду сілва, данилу, бруну фернандеш, карвалью, діогу жота, роналду. Португалія та німеччина провели гру 19 червня 2021. Кімміх з правого флангу виконував подачу на визначилися стартові склади команд. Німеччина і португалія ділять друге і третє місце в групі f, у команд по три очки. Португалія зіграє з німеччиною в рамках другого туру. Німецька збірна здобула першу перемогу на турнірі. Німеччина набрала три очки © uefa.com. Порівнюйте сотні цін на авіаквитки від найбільших авіакомпаній і туристичних агенцій.

Перемогу німцям принесли голи кая хаверца і робіна госенса. Нойєр, гінтер, рюдігер, хуммельс (джан 62), кімміх, кроос, гюндоган (зюле 73). Португалія та німеччина провели гру 19 червня 2021. Порівнюйте сотні цін на авіаквитки від найбільших авіакомпаній і туристичних агенцій. Німеччина набрала три очки © uefa.com.

4h6evabd8igvfm
4h6evabd8igvfm from cdn.footballua.tv
Порівнюйте сотні цін на авіаквитки від найбільших авіакомпаній і туристичних агенцій. Німецька збірна здобула першу перемогу на турнірі. Гра португалії з німеччиною відбулася у мюнхені. Португалія і німеччина влаштували перестрілку з двома автоголами. Дивіться відео голів на football24.ua. У заключному турі португальці зустрінуться з францією, а німеччина зіграє з угорщиною. Німеччина і португалія ділять друге і третє місце в групі f, у команд по три очки. Німеччина перемогла португалію, набрала 3 очка та вийшла на друге місце у групі f.

Сьогодні другий тур відбувається у так званій групі смерті.

Португалія і німеччина влаштували перестрілку з двома автоголами. Перемогу німцям принесли голи кая хаверца і робіна госенса. Німецька збірна здобула першу перемогу на турнірі. Німеччина перемогла португалію, набрала 3 очка та вийшла на друге місце у групі f. Німеччина активніше розпочала матч, проте першим вдалося забити португальцям. Порівнюйте сотні цін на авіаквитки від найбільших авіакомпаній і туристичних агенцій. Німеччина і португалія ділять друге і третє місце в групі f, у команд по три очки. Гра португалії з німеччиною відбулася у мюнхені. Португальці також мають 3 пункти та йдуть третіми. Руй патрісіу, семеду, пепе, рубен діаш, геррейро, бернарду сілва, данилу, бруну фернандеш, карвалью, діогу жота, роналду. Кімміх з правого флангу виконував подачу на визначилися стартові склади команд. Руй патрісіу, семеду, рубен діаш, пепе, геррейрк, данілу перейра, вільям. Нойєр, гінтер, рюдігер, хуммельс (джан 62), кімміх, кроос, гюндоган (зюле 73).

Posting Komentar

0 Komentar